Referenties

Voor 24-HealthCare is de mening van klanten en collega's belangrijk:

Van de zorgverzekeraar kreeg ik de keus om uit een van grote zorgaanbieders te kiezen. Ik heb aangegeven geen vreemde over de vloer te willen hebben vanwege slechte ervaring in het verleden. Tot twee keer ZvW-PGB indicatie aanvraag maar deze werd beide keer afgewezen. In beroep gegaan zonder goed resultaat. Als nog geen toekenning gekregen. Ik dacht dit jaar nog een keer gaan proberen. Via Zorg op Maat ben ik bij 24-HealthCare (Sunniva) terecht gekomen.
Ze is bij mij thuis gekomen voor gesprek, 3 uur heeft het gesprek geduurd. Verschillende vragen werden gesteld om de zorgvraag duidelijk in kaart te brengen. Er werd gevraagd naar mijn medische  voorgeschiedenis. Ik kreeg het advies om medisch dossier op te vragen in ziekenhuizen, bij specialisten waar ik onder controle loop. 24-Healthcare was snel klaar met de nodige ingevulde formulieren. Alle medische gegevens en aanvraag formulieren zijn opgestuurd naar de zorgverzekeraar.
Na twee weken kreeg ik bericht dat de indicatie is toegekend. Ik was blij met het nieuws want voor mij was belangrijk dat ik die zorg voor mijn zus kon krijgen. Sunniva heeft me daarbij geholpen. Ik ben haar dankbaar en heb dat kunnen bewijzen met een bos bloemen en chocola.
Ik wens haar heel veel geluk met haar eigen zaak 24-HealthCare als indicatie steller. Dat ze nog meer mensen kan helpen zoals ze dat bij mij heeft gedaan.

Mw. A.T Zijdenbos (cliënt)

Cliënt en de zorgbehoefte centraal! Gemotiveerd en op bevlogen wijze werkte zij samen met cliënten en collega's. Tijdens onze samenwerking in Ouderenpsychiatrie bij een GGZ instelling heb ik Sunniva Fortunoso ervaren, als een enthousiaste collega verpleegkundige teamcoördinator. Betrouwbaar, Leergierig en Nieuwsgierig, Kritisch en Deskundig met betrekking tot de verpleegkundige beroepsuitoefening. Altijd op zoek naar wat het beste is voor de cliënt. De passende indicatie en passende zorg voor de cliënt. Het verwondert mij niet dat zij als zzp'er wil gaan beginnen. Sunniva, ik wens jou veel succes met indiceren en zorg verlenen als zzp'er.

Dorry van Hooijdonk-Toorop

Zorgmanager De Brink (Delta Psychiatrisch Centrum)
oktober 2007 t/m september 2012