Over 24-HealthCare

Mijn naam is Sunniva Fortunoso. Zorg leveren is mijn passie, mijn overleden oma’s zijn mijn drijfveer. Ze hebben mij geleerd wat het betekent om voor een ander te zorgen. En God geeft me de kracht om dit voort te zetten.

Ik ben HBO-verpleegkundige/ZZP-‘er en werk als indicatiesteller. Ik hoop in november mijn Indicatie Certificaat te behalen (via Growwork). Ik heb veel ervaring in de zorg (vanaf 1991) en al deze kennis en kunde gebruik ik om een goede/juiste indicatie te kunnen stellen. Ik ben in 1991 begonnen als niveau 2 (helpende) en in 2010 beëdigd als HBO-verpleegkundige.

Ik heb ervaring in verpleeghuizen, verzorgingshuizen, GGZ-instellingen en algemeen ziekenhuis. Ik ben in bezit van een AGB-code en BIG registratie nummer. Daarnaast heb ik ook mijn Kiwa-keuring gehaald

Mijn kernkwaliteiten zijn zorgzaamheid en vriendelijkheid naar mijn cliënten en zakelijkheid in het schrijven van zorgplannen en anamneses. Ik zorg ervoor dat mijn cliënten de zorg krijgen die zij nodig hebben en verdienen.
Ik wil graag mijn bijdrage leveren om u te voorzien van de juiste indicatie om uw kwaliteit van leven te maximaliseren. Mijn visie is dat cliënten de beste zorg krijgen van de zorgaanbieders waarvan ze het graag willen, afgestemd op hun wensen en behoeften zodat ze zolang mogelijk zelfstandig of met de noodzakelijke hulp thuis kunnen blijven wonen. Mijn visie realiseer ik door u te voorzien van de persoonsgebonden budget ZVW-PGB-indicatie volgens de normen en kaders die opgesteld zijn door de zorgverzekeraars en VenVN en met behulp van het Omaha classificatiesysteem.

Ik ben flexibel, zeer gemotiveerd, leergierig, toon respect en ben open in het contact met zowel collega’s als cliënten. Ik ben sterk analytisch, kan goed het overzicht op alle werkzaamheden bewaren en kan methodisch en planmatig werken. Ik maak anamneses, stel zorgplannen op en indiceer Persoonsgebondenbudget verpleging en verzorging (ZVW-PGB)

Bent u een zorgverzekeraar of werkt u voor een huisartsenpraktijk en heeft u een indicatie nodig voor ZVW-PGB ? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden!